Betaalmethodes

Je kunt bij ons veilig en snel betalen met de volgende betaalmethodes:

- iDeal

- Vooraf overmaken

- Cadeaubon

Alle betaalmethodes zijn geheel gratis, er worden geen extra kosten in rekening gebracht.

 

iDeal
Via deze methode kun je via je eigen, vertrouwde bankomgeving betalen.  Je kunt iDeal direct gebruiken als je internetbankiert bij ABN AMBO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, Regio Bank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers. Alle betaalgegevens worden voor je ingevuld en je wordt op de hoogte gebracht als de betaling geslaagd is. De iDeal betaling is direct zichtbaar in je rekeningoverzicht. iDeal is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland.

 

Vooraf overmaken
Vooraf overmaken is geheel gratis. Het kan iets langer duren voordat jouw order definitief is, aangezien wij jouw order pas versturen op het moment dat wij jouw volledige betaling hebben ontvangen. Zodra wij het bedrag op onze rekening hebben ontvangen, ontvang je van ons een verzendbevestiging per mail. Zorg ervoor dat de betaling binnen 48 uur op onze rekening is bijgeschreven. Indien dit niet het geval is zullen wij jouw bestelling annuleren en worden de bestelde producten terug geplaatst in onze voorraad. 

Heb je gekozen voor vooraf overmaken dan kan je het orderbedrag overmaken naar de volgende rekening:


Rekeninghouder: LUXURY FOR ALL

Rekeningnummer: NL15INGB0009017355 

Omschrijving: Je ordernummer (deze vind je terug in je bevestigingsmail)

 

Kortingscode

Een kortingscode is eenvoudig te verzilveren door deze in te vullen in je shoppingbag, je vindt hier een kopje: "Kortingscode".